بازگشت به تابعیت اصلی (ایرانی)

 

بر اساس ماده 987 قانون مدني ، بانوان ايراني که با اتباع خارجي ازدواج مي نمايند به تابعيت ايراني خود باقي مي مانند مگر اينکه تابعيت دولت زوج به آنها تحميل گردد ، پس از فوت همسر ياطلاق از وي با ارايه درخواست به وزارت امور خارجه به تابعيت ايران پذيرفته شده وجهت آنان سند رجوع به تابعيت اصلي صادر مي شود

 مدارک لازم

1.تکميل ،امضاء و ارايه يک نسخه درخواست نامه برگشت به تابعيت جمهوري اسلامي ايران (فرم شماره 17)

2.اصل و دو نسخه تصوير سند ازدواج

3.اصل و دو نسخه تصوير سند طلاق ياگواهي رسمي فوت شوهر

4.تصويرشناسنامه ايراني قبل از ازدواج يا اعلام کتبي مشخصات امل آن

5.12قطعه عکس 4*6 متقاضي (با حجاب ، جديد و يکنواخت)

6.اصل قبض بانکي پرداخت هزينه تصديق درخواست نامه برگشت به تابعيت ايران(به ارز محل)

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | اوقات شرعی | جستجو | گالری تصاویر