ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی

 

ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی:

        متقاضيان ثبت ازدواج مي توانند با تکميل و ارائه مدارک زير درخواست ثبت ازدواج کنند. پس از بررسی مدارک توسط مسئول مربوطه و در صورت کامل بودن مدارک از طريق تلفنی که در درخواستنامه اعلام نموده‌اند از تاريخ حضور در سفارت برای امضاء دفاتر ثبت ازدواج مطلع خواهند شد. حضور زن خارجی برای ثبت ازدواج درمحل سفارت الزامی است. براساس قانون مدنی همسران خارجی مردان ایرانی پس از ثبت ازدواج تبعه ایران محسوب می شوند و برای آنها شناسنامه و در صورت درخواست گذرنامه ایرانی صادر می‌گردد.

 مدارك لازم:

 ۱- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۰4] برای ثبت ازدواج با زن خارجی و صدور شناسنامه ایرانی (زن خارجی می‌تواند مشخصات خود را در درخواستنامه به زبان انگلیسی بنویسد)؛

 ۲- درخواستنامه تکمیل شده شماره [۲06] مبنی بر صدور شناسنامه برای بانوان خارجی؛

3- درخواستنامه تکمیل شده شماره [۲05] برای استفاده از نام‌خانوادگی شوهر (در صورت تمایل)؛

 4- اصل شناسنامه جدید مرد؛

5- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۱۹] برای صدور گواهی تجرد (فقط درصورتی که شناسنامه زن و يا شوهر المثنی باشد)؛

6- گواهی ولادت زن (که اسامی و تابعیت پدر و مادر زن نیز در آن نوشته شده باشد) صادره توسط شهرداری که مهر و امضاء شده باشد. (نام و نام‌خانوادگی والدین زن او باید به زبان فارسی در یک برگ جداگانه نیز نوشته شود، در صورتی که زن غیر بلژیکی باشد گواهی ولادت زن باید توسط سفارت کشور متبوع و وزارت امور خارجه بلژیک تأیید گردد)؛

 7- یک برگ تصویر (کپی) کارت تابعیتی زن (پشت و رو)

توجه: هموطنان می‌توانند برای انجام عقد شرعی و یا گواهی تشرف به دین مبین اسلام به بنیاد اهل بیت و یا  مسجد الرضا (ع) در بروکسل مراجعه نمایند .

8- اصل گواهی تشرف زن به دین مبین اسلام؛

توجه: هموطنان می‌توانند برای انجام عقد شرعی و یا گواهی تشرف به دین مبین اسلام به بنیاد اهل بیت و یا  مسجد الرضا (ع) در بروکسل مراجعه نمایند .

9- اصل گواهی جاری شدن صیغه عقد شرعی (برای هموطنان زرتشتی، کلیمی و مسیحی ارائه گواهی انجام تشریفات نکاح براساس رویه معمول در ادیان مذکور الزامی است)؛

10- اصل سند رسمی ازدواج بلژیکی (در صورتی که سند رسمی ازدواج غیر بلژیکی باشد، اصل سند باید توسط سفارت کشور متبوع زن در بلژیک تأیید و سپس توسط وزارت امور خارجه بلژیک تصدیق گردد)؛

 11- اصل گواهی تندرستی و برگ نتيجه آزمايشات زوجين شامل گروه خون، عدم ابتلاء به بيماری مقاربتی، ايدز، تالاسمی و اعتياد به مواد مخدر و گواهی مبنی بر بلامانع بودن ازدواج از نظر RH خون از يکی از [ بيمارستانها و يا مراکز پزشکی معتبر] (در صورتي که از ازدواج شرعی زوج بيش از يکسال سپری شده باشد، نيازی به ارائه اين گواهی نيست)؛

 12- هشت قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد هر يک از زوجين که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد؛

13- هزینه پرداختی صرفاً از طریق کارت بانکی در محل کنسولی سفارت؛

14- تصویر اجازه اقامت یا کارت شناسایی تابعیت بلژیک/ لوکزامبورگ



 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | اوقات شرعی | جستجو | گالری تصاویر